112Gelderland

Tiel, Arnhem, Wageningen, Ermelo - Onderwerpen in Bureau Gelderland van 2 maart

Ook deze week in Bureau GLD weer zaken met zeer goede camerabeelden. Bureau GLD wordt woensdagavond 2 maart vanaf 18.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland.

Tiel, aanranding minderjarige meisjes Op woensdagmiddag 3 februari tussen 13.00 en 16.30 uur werden op de van de Graaf Waltgrenlaan in Tiel drie jonge meisjes van 6 en 7 aangesproken door een onbekende man. De man pleegt daarna onzedelijke handelingen met de meisjes. Er wordt een onderzoek ingesteld. Daarbij worden ook beelden van bewakingscameras in de omgeving bekeken. Daarop is een man die volledig aan het signalement voldoet te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Arnhem, drie relschoppers Vitesse/Southhampton gezocht In het onderzoek naar de ongeregeldheden op 6 augustus 2015 op de Korenmarkt in Arnhem worden nog drie personen gezocht. Het gaat om drie mannen die verdacht worden van openlijke geweldpleging voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse - Southhampton. Eerder werden al verschillende verdachten aangehouden. De drie mannen die in deze uitzending worden getoond zijn onherkenbaar gemaakt. Men krijgt eerst de gelegenheid zich te melden voordat de beelden in een volgende uitzending herkenbaar worden getoond.

Wageningen, poging winkeldiefstal Albert Heijn Een onbekende man probeert op woensdag 3 februari jl drogisterij goederen ter waarde van 124,- weg te nemen bij de Albert Heijn aan de Stadsbrink in Wageningen. Hij loopt met de goederen langs de kassa zonder af te rekenen. Wanneer het personeel de man aanspreekt, zet hij zijn tas neer en loopt naar buiten. De actie is duidelijk op bewakingsbeelden vastgelegd.

Ermelo, straatroof op Asch van Wijcklaan Op woensdagmiddag 16 december rond 14.15 uur wordt op de Asch van Wijcklaan in Ermelo een 18-jarige inwoner van Ermelo beroofd van zijn pinpas. Hij wordt aangesproken door een onbekende jonge man. Kort daarna wordt met de pinpas gepind door een onbekende jongeman. Beelden van deze pinner worden in de uitzending getoond.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten