112Gelderland

Nederland - Opsporing Verzocht: Kijkt u ook

Opsporing Verzocht besteedt onder meer aandacht aan een gewelddadige woningoverval in Rheden. Ook wordt uw aandacht gevraagd voor diverse woninginbraken in het land, het ingooien van een woningruit in Steenbergen en een zware mishandeling in Purmerend.

Alle zaken op een rij: Opening uitzending met melding aanhouding in zaak Assen Tom de Munter Zware mishandeling in Purmerend Steenbergen: steen door de ruit Woninginbraak in Eindhoven (Woensel) Overval Shihsa Lounge in Eindhoven Amsterdam: gestolen Karel Appel Resultaten met onder meer de cold case in Den Haag Woninginbraken in Gilze, Huizen, Amsterdam, Den Haag en Westmaas Helmond: gestolen caravans Rheden gewelddadige woningoverval Opsporing Verzocht is dinsdagavond vanaf 20.30 uur te zien op NPO1. U kunt tippen via live.politie.nl. Dit second screen blijft online tot en met de herhaling van de uitzending op woensdagmorgen 11.40 uur op NPO2.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten