112Gelderland

Man gewond na aanval door onbekende

Ede - Tijdens de uitgaansnacht van zaterdag op zondag 27 januari heeft de politie in het centrum van Ede een man aangehouden die verdacht wordt van de mishandeling van een cafbezoeker. De politie onderzoekt de zaak.

Surveillerende politieagenten werden in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Ede aangesproken door een man en zijn vriendin. De man vertelde dat hij daarnet in een horecagelegenheid was geslagen door een onbekende man. De portier van de betreffende horecagelegenheid bracht de aanvaller naar buiten, die vervolgens door de politie is aangehouden. Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Ede vertelde na een botsing op de dansvloer meerdere vuistslagen op zijn gezicht te hebben gekregen en is naar de huisartsenpost gegaan om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

De verdachte, een 32-jarige man uit Zevenaar, is door de politie overgebracht naar het bureau en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Vandaag, zondag 27 januari, wordt hij verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten