112Gelderland

Bestuurder trekt aan kortste eind

Arnhem - Vrijdagavond werd in Arnhem een 29-jarige man uit Elst aangehouden voor het roekeloos rijden met zijn auto. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Agenten zagen de man op het Nijmeegseplein in Arnhem door het rode licht rijden . Bij de verkeerslichten spraken de agenten de bestuurder hierop aan en deelde hem mee dat hij hiervoor een bekeuring kreeg. De man uit Elst reageerde zeer recalcitrant en reed weer door. Op de A325 richting Nijmegen gingen de agenten naast de verdachte rijden om hem te sommeren te stoppen.

Uiteindelijk herhaalde dit tafereel zich nog enkele malen maar op de Dr. Willem Dreessingel lukte het de agenten wl de man te laten stoppen. De bestuurder werd aangehouden voor roekeloos rijden en gevaarlijk rijgedrag. Op het politiebureau in Arnhem werd proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs ingevorderd. Het is aan de officier van justitie wanneer hij het rijbewijs weer terug krijgt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten