112Gelderland

Vaassen - Aangereden fietsster ernstig gewond

Vrijdagmiddag rond 16.00 uur raakte een 56-jarige fietsster uit de gemeente Epe ernstig gewond bij een verkeersongeval op de kruising Ganzenebbeweg met de Geerstraat, een t-splitsing. Politie, ambulance en ook een traumahelikopter rukten uit voor de nodige hulpverlening en onderzoek naar de toedracht.

De vrouw fietste over de Ganzenebbeweg richtingde Geerstraat en werdaangereden dooreen22-jarige bestuurder, dieoverde Geerstraat reed en linksaf sloegde Ganzenebbeweg in.Het56-jarige slachtoffer is,nadat ter plekke eerste hulp was verleend, met spoed perambulance naar het Isalaziekenhuis in Zwolle vervoerd.

De politie deed vervolgensonderzoeknaar de toedracht. Verkeersongevallenanalyse steldetechnisch onderzoek inen agenten spraken met getuigen. De 22-jarige man, eveneens afkomstig uit de gemeente Epe, is aangehouden als verdachte en naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Ook is een blaastest afgenomen om te kijken of er sprake was van alcoholgebruik, dit bleek niet zo. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten