112Gelderland

Politie zoekt verdachte man

Harderwijk - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 28 november gezocht naar een verdachte man. Een getuige zag dat hij zich vreemd gedroeg bij een geparkeerde auto. Toen de man de politie zag, sloeg hij op de vlucht. Hij wist te ontkomen.

De politie ontving de melding rond 03.40 uur. Een getuige zag dat een man zich vreemd gedroeg bij een geparkeerde auto aan de Braambergerhout in Harderwijk. Meerdere politie-eenheden hebben naar de man gezocht. Een agent zag hem bij een auto staan. De man scheen met een zaklamp in de parkeerde auto. Toen hij de agent zag sloeg hij direct op de vlucht. Hij wist te ontkomen. Agenten hebben nog gezocht naar de verdachte man, maar hij is niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen die ook iets gezien of gehoord hebben op zich te melden via 0900-8844.

Auto-inbrekers zoeken autos uit waar iets te halen valt. Zichtbare spullen zoals laptops, navigatiesystemen en CDs zijn voor inbrekers aanleiding om de auto open te breken. De politie adviseert altijd waardevolle spullen uit de auto te halen: niets erin, niets eruit!

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten