112Gelderland

Man gewond bij verkeersongeval

Arnhem - Bij een verkeersongeval is maandagmiddag 26 november een 56-jarige man uit Harderwijk gewond geraakt. Dit gebeurde rond half zes op de Koningsweg in Arnhem.

Een 21-jarige bestuurder uit Velp reed in een bestelbus met aanhanger op de Koningsweg toen hij om nogonduidelijke reden op de andere weghelft terecht kwam. Daarbij schampte hij een personenauto die uit tegengestelde richting kwam. De bestuurder van deze auto raakte lichtgewond. Vervolgens botste de Velpenaar frontaal op een andere tegenligger. De 56-jarige bestuurder van deze personenauto raakte daarbij bekneld en moest door de hulpdiensten uit zijn auto worden bevrijd. De man is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. De traumaheli werd ook ingezet en heeft ter plaatste assistentie verleend. De auto's zijn afgesleept voor technisch onderzoek. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De Koningsweg is in beide rijrichtingen nog voor een groot gedeelte afgezet.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten