112Gelderland

Rijden onder invloed drugs

Nijmegen - Surveillerende agenten stuitten rond 03.40 uur op de Kronenburgersingel op een auto die, met draaiende motor, stilstond midden op de rijbaan.

Ook toen de politiemensen hun auto direct achter de stilstaande auto zetten was er voor de bestuurder geen aanleiding om door te rijden.

Toen de agenten de man achter het stuur, een 39-jarigeinwoner vanBeers,aanspraken reageerde hij versuft. Ook waren zijn pupillen enorm verwijd. Bij een alcoholtest bleek niet dat de man alcoholhoudende drank had genuttigd.Gezien het gedrag van de man is hij echter wel aangehouden voor het rijden onder invloed.

In de auto troffen de politiemensen een flesje met vloeistof aan. Op het politiebureau bleek uit een sneltest dat de vloeistof in het flesje zeer waarschijnlijk GHB was.

Een arts heeft bloed van de verdachte afgenomen. Hieruit zal moeten blijken of de Beersenaar inderdaad onder invloed van drugs was. Na verhoor is de man -met een rijverbod- weer in vrijheid gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten