112Gelderland

Tiel - Dieseldieven aangehouden

De politie heeft woensdagavond een 28-jarige man uit Lienden en een 42-jarige man uit Barendrecht aangehouden. Zij worden ondermeer verdacht van diefstal. Een passant had de twee bezig gezien bij een tankstation aan de Havendijk in Tiel.

De twee mannen waren aan het tanken en trokken de aandacht van een passant die hierover de politie informeerde. De twee mannen hadden allebei de capuchon ver over het hoofd getrokken, kentekenplaten afgeplakt en waren bezigjerrycans die in een aanhanger stonden,te vullen met diesel. Toen de politie ter plaatse kwam hadden de mannen geen verklaring voor hun handelen. Tijdens het gesprek werden ook snel de afgeplakte kentekenplaten weer zichtbaar gemaakt.De gebruikte pas was niet van hen dus redenen genoeg om de twee mee te nemen naar het bureau.De politie zet vandaag het onderzoek voort.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten