112Gelderland

Nijmegen - Man aangehouden voor Opiumwet

Woensdagmiddag heeft de politie in een woning aan de Lankforst 30e straat in Nijmegen een hennepkwekerij ontruimd. Ook werd een auto en geld in beslag genomen. De 56-jarige bewoner werd aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet.

Bij de politie was informatie bekend dat er in de woning mogelijk een hennepkwekerij zou zitten. Toen de agenten de woning bezochten en de bewoner spraken, ontkende hij dat er een kwekerij in de woning aanwezig was. Bij onderzoek in de woning troffen de agenten een in de haast ontmantelde kwekerij op zolder aan. In de schuur werden hennepresten en 130 stekjes aangetroffen. Op een slaapkamer werden lampen en andere goederen aangetroffen die gebruikt worden bij kwekerijen. De auto van de man werd in beslag genomen evenals een geldbedrag. Alle goederen zijn afgevoerd door een specialistisch bedrijf. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten