112Gelderland

Politie zoekt getuigen beroving in woning

Druten - Woensdagavond rond 21.45 uur is een man in zijn woning beroofd door twee personen. Dit was aan het Ambtshuisplein in Druten.

Het slachtoffer liet een hem vaagbekende vrouw in zijn woning. Deze vrouw was in het gezelschap van een voor het slachtoffer geheel onbekende man.

Binnen in de woning ontstond een woordenwisseling. Dit liep uit in de beroving van het slachtoffer. De man en de vrouw namen een aantal goederen uit de woning van de man mee.

Het slachtoffer waarschuwde na de beroving de politie en deed aangifte.

De man en de vrouw voldoen aan het volgende signalement:de vrouw is 26 jaar, heeft een tenger postuur, is ongeveer 1.75 meter lang en heeft donkerbruin haar. De man met wie ze naar de woning kwam was blank, ongeveer 35 jaar oud en circa1.85 meter lang. De man droeg een zwarte broek, zwart bomberjack met wit logo, klein zwart mutsje en zwarte schoenen.

De man en de vrouw hebben rond 21.45 uur de woning aan het Ambtshuisplein verlaten en zijn mogelijk met een oude Volkswagen weggereden in de richting van de snelweg A73 / A50. De politie vraagt getuigen van het betreden of het verlaten van de woning aan het Ambtshuisplein of die de man en de vrouw hebben gezien die aan de omschrijving voldoen, zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten