112Gelderland

Bestolen door nepagenten

Geldermalsen - Op de A15 bij Geldermalsen hebben donderdag nepagenten toegeslagen en een automobilist bestolen van zijn geld. De politie heeft de zaak in onderzoek maar van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Portugal, meldde zich rond vijf uur bij de politie kort nadat hij was bestolen. Volgens zijn zeggen was hij op de A15 ter hoogte van Vuren ingehaald door een zwarte Audi, waarvan de inzittenden zich voordeden als politie en gebaarden hen te volgen. Omdat de man er van uit ging met echte agenten van doen te hebben volgde hij de wagen tot een benzinestation bij Geldermalsen. Daar vroegen de agenten of de Portugees geld bij zich had en dat wilde tonen om te onderzoeken op echtheid. Nietsvermoedend gaf het slachtoffer de mannen het geld, waarna ze er vandoor gingen. De politie heeft nog vergeefs naar de daders gezocht.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten