112Gelderland

Renkum - Verkeerscontrole Donkere Dagen Offensief

De politie heeft donderdagavond en nacht op diverse plaatsen in de gemeente Renkum controles gehouden in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Ruim 200 voertuigen werden aan de kant gezet.

Met ongeveer 30 personen van politie, verkeershandhavingsteam, Koninklijke Marechaussee en studenten van de Politieacademie en studenten beveiliging van het ROC werd post gevat op toegangswegen in Heelsum, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek.

Een persoon werd aangehouden vanwege een beledigende tekst (All Cops Are Bastards) op zijn auto, verder werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed (480 ug/l), bezit van henneptoppen, verboden wapenbezit (mes) en enkele verkeersovertredingen. Doel van het Donkere Dagen Offensief is onder meer zicht houden op verdachte personen en het terugdringen van inbraken. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten