112Gelderland

Randwijk - Opdringerige man probeert binnen te komen

In Randwijk heeft de politie vrijdag een melding onderzocht waarbij sprake was van een opdringerige man, die met een smoes binnen probeerde te komen. De man is niet meer aangetroffen maar de politie waarschuwt wel alert te zijn.

Bewoners aan de Koningin Emmastraat kregen in de ochtend tussen 10 en 11 uur een man aan de deur die zich voordeed als medewerker van de woningstichting. De man zou zich daarbij erg opdringerig hebben gedragen maar de bewoners kregen op tijd argwaan en lieten hem niet binnen. Navraag bij de woningstichting leerde dat er ook geen sprake kon zijn van bezoek aan huis. Het zou gaan om een man van ongeveer 60 jaar met een kalend hoofd en een fors postuur. De man ging gekleed in een net blauw pak. Recentelijk waren in Elst ook soortgelijke meldingen. De politie waarschuwt alert te zijn en niemand zomaar binnen te laten. In voorkomende gevallen belt u direct 1-1-2, zodat de politie de man kan identificeren. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten