112Gelderland

Arnhem - Arnhemmer schudt straatrover af door fiets te gooien

Door zijn fiets naar zijn belager te gooien heeft een 42-jarige Arnhemmer donderdagavond in zijn woonplaats een straatrover van zich af te schudden. De straatrover is nog spoorloos.

Het slachtoffer wilde donderdagavond rond 21.00 uur geld pinnen bij een geldautomaat op de Velperweg toen hij door een onbekende man met een mes werd belaagd. De Arnhemmer bedacht zich geen moment en gooide zijn fiets naar de man, waarna hij kans zag aan zijn belager te ontkomen. De straatrover zette nog wel de achtervolging in maar gaf die uiteindelijk op zonder dat hij iets buit had kunnen maken. De politie heeft nog wel naar hem gezocht maar de man bleek spoorloos. Volgens de Arnhemmer ging het om een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar, geheel in het donker gekleed en met een slank postuur. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten