112Gelderland

Culemborg - Koperdief betrapt

Donderdagmiddag rond 16.30 uur hoorden surveilerende agenten breekgeluigen bij een leegstaand pand aan de Wilhelminadreef. Ze gingen op onderzoek uit en ontdekten dat er twee ruiten waren ingeslagen. Binnen zagen zij een manspersoon in de weer met koperen buizen. De man, van 31 jaar uit Culemborg, werd meteen aangehouden.

De agenten troffeneen kruiwagen met koperen buizen en ook buiten zagen zij meerdere buizen liggen. De goederenzijn voor het onderzoek inbeslaggenomen. Bij de veiligheidsfouillering van de verdachte kwam een stuk gereedschap tevoorschijn en bij de latere insluitingsfouillering ook een hoeveelheid drugs. De 31-jarige verkeerdezodanig onder invloed dat hij niet verhoord kon worden. Hij is inmiddels gedurende verder onderzoek in verzekering gesteld. Namens de eigenaar van het pand is aangifte gedaan.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten