112Gelderland

Harderwijk - Twee mannen aangehouden na geweldsincident

De politie heeft donderdagavond 10 september twee Harderwijkers van 21 en 29 aangehouden op verdenking van het mishandelen van een plaatsgenoot in een maisveld gelegen aan het Biezenplein in Harderwijk. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

De melding over de mishandeling kwam om 19.00 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Harderwijk, zou bij een kennis in de auto gezeten hebben, toen deze onverwachts het maisveld aan het Biezenplein insloeg en daar parkeerde. Er kwam een tweede man bij en samen zouden zij het slachtoffer uit de auto getrokken hebben en hem herhaaldelijk hebben geschopt en geslagen. Ook zouden zij enkele bezittingen en kledingstukken van de man hebben meegenomen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar mocht na behandeling wel naar huis.

Op basis van de eerste verklaring van het slachtoffer zijn al snel, rond 19.30 uur, de twee verdachten aangehouden op verdenking van het plegen van de mishandeling. De politie trof hen aan bij de woning van n van hen. De autos van beide mannen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en de politie onderzoekt het incident en wat de aanleiding was. Ook is de politie benieuwd of mensen iets gezien hebben van dit voorval. Heeft u autos geparkeerd zien staan bij het maisveld aan het Biezenplein en/of mannen bij het maisveld gezien die een conflict hadden met elkaar Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten