112Gelderland

Apeldoorn - Twee jongens kort na diefstal aangehouden voor heling

De politie heeft donderdagavond 10 september twee jongens van 15 en 18 aangehouden op verdenking van heling van een fiets.

De politie werd rond 19.00 uur gebeld over de diefstal van een fiets die voor een woning aan de Chris Wegerifstraat in Apeldoorn stond. De eigenaar was kort in de woning geweest, en toen hij buiten kwam was zijn fiets verdwenen. Een buurman bleek de diefstal gezien te hebben en achter de dieven (een man en een vrouw) aangerend te zijn. De buurman verloor hen echter uit het oog, waarna de politie gewaarschuwd werd.

De politie trof rond 19.45 uur op de Matenpoort twee jongens aan die een fiets bij zich hadden die aan de opgegeven omschrijving van de gestolen fiets voldeed. Het bleek inderdaad te gaan om de even daarvoor gestolen fiets, waarna de jongens aangehouden zijn. De jongens verklaarden de fiets net gekocht te hebben. De politie onderzoekt of dit klopt en zo ja, wie de fiets dan verkocht en vermoedelijk gestolen hebben.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten