112Gelderland

Arnhem - Politie zoekt getuigen van diefstal tas van bagagedrager fiets

Op dinsdag 1 september rond 9.30 uur werd tijdens het fietsen in de omgeving van het Roermondseplein door een onbekende man een damestas met inhoud gestolen.

Deze vrouw reed op haar fiets vanaf haar huis naar school. Op de Utrechtseweg richting Onderlangs werd zij ingehaald door een man op een fiets. Bij de verkeerslichten stonden zij en deze man te wachten voor rood licht.Haar tas zat toen nog achterop de fiets vast. Inmiddelsgroen licht vervolgde ze de wegrichtingde Oude Kraan met het Roermondseplein. Onderweg merkte ze dat de man kort achter haar bleef fietsen. Bij de verkeerslichten bij het Roermondseplein was het verkeerslicht wederom rood. Daar zag ze dat haar taswas verdwenen. De man op de fiets achter haar was ooknergens te zien. De vrouw heeft aangifte van diefstal van haar tas gedaan bij de politie. Later op de middag werd door werklieden in de put van de Spoorwegstraat haar portemonnee teruggevonden. Haar tas en andere spullen zijn nog spoorloos.

De vrouw kon de vermoedelijke dader van deze diefstal omschrijven als een blanke man van ongeveer 35 jaar oud met een slank tot mager postuur. De man had halflang bruin haar en een ongeschoren gezicht dan wel een beginnend baardje. De kleding van de man was donker van kleur en hij droeg een groene muts.

Bent u getuige geweest van dit voorval, hebt u deze man rond dat tijdstip gezien met deze tas of heeft u aanvullende informatie Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten