112Gelderland

Zoelen - Dief wil telefoon verkopen aan eigenaar en wordt opgepakt

Een 40-jarige man uit Tiel is dinsdagmiddag 1 september aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling van een mobiele telefoon.

Op 11 juli werd de telefoon van een 13-jarige inwoner van Tiel gestolen. De jongen had na de diefstal met een andere telefoon een berichtje naar zijn telefoon gestuurd met het verzoek of de vinder/dief de telefoon terug wilde geven. Een paar weken later werd de jongen tot twee maal toe gebeld met de mededeling dat hij zijn telefoon kon terugkopen.

Dinsdagmiddag werd in overleg met de politie een afspraak gemaakt om de telefoon terug te kopen. Omdat de eigenaar van de telefoon minderjarig is, ging zijn moeder naar de afspraak. Door agenten werd onopvallend post gevat. Vervolgens werd de moeder op de afgesproken plek aangesproken door een man die de telefoon wilde verkopen. De man, een 40-jarige inwoner van Tiel, werd direct aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling van de telefoon. Hij werd voor verder onderzoek ingesloten. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten