112Gelderland

Arnhem - Onderzoek na overval op woning

De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek na een woningoverval aan de Dovenetellaan zaterdag omstreeks 05.30 uur. Twee gemaskerde mannen kwamen de woning binnen en bonden de bewoners, een man en vrouw, vast. Ze eisten geld. Zonder buit gingen de mannen er ineens vandoor. De politie zoekt getuigen.

De bewoner (33) werd ook mishandeld en raakte daarbij lichtgewond. Een aangifte wordt nog opgenomen. De politie startte meteen een onderzoek, onder meer Forensische opsporing en recherche kwamen ter plaatse. Een speurhondengeleider en hond hebben de omgeving afgezocht naar sporen of achtergelaten spullen. Ook is een buurtonderzoek gehouden.

De daders gingen er te voet vandoor, maar mogelijk is in de omgeving gebruik gemaakt van een gereedstaand voertuig. Getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met de overval verband kan houden, worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten