112Gelderland

Putten - Politie zoekt nog contact met te hulp schietende fietser

De politie heeft op vrijdag 7 augustus rond 14.30 uur een vrouw uit Lelystad aangehouden, die wordt verdacht van inbraak in een woning aan de Garderenseweg in Putten. Bij deze aanhouding speelden de bewoonster en een passerende fietser een grote rol.

De 73-jarige bewoonster stond in de tuin en zag op een gegeven moment de verdachte naar buiten komen; die liep dwars door een hordeur (die daardoor werd vernield). De bewoonster greep de verdachte vast, maar die wist te ontkomen. Het slachtoffer liep er achter aan en riep de hulp in van een passerende fietser. Deze man ging achter de verdachte aan wist de verdachte even verderop vast te pakken. Samen met de bewoonster brachten zij de verdachte terug naar de woning om op de komst van de politie te wachten.

De fietser had echter haast en moest snel zijn weg vervolgen, een buurman heeft samen met de 73-jarige vrouw op de politie gewacht.

De politie wil heel graag nog even spreken met de fietser die te hulp schoot en de verdachte staande hield. Herkent u zichzelf hierin, of heeft u een kennis over dit voorval horen praten en weet u wie deze man is Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten