112Gelderland

Apeldoorn - Politie zoekt getuige die conflict probeerde te sussen

Donderdagmiddag 13 augustus is een 28-jarige Apeldoornse mishandeld door een voor haar bekende man. Het ging om een conflict in de relationele sfeer. De politie zoekt een man die getuige was van het voorval en probeerde te sussen.

Het conflict vond rond 13.15 uur plaats. De vrouw liet haar hond uit in het Zuiderpark bij de Albardastraat toen ze de verdachte op een scooter op haar af zag komen rijden. De man stapte af en zou de vrouw meerdere keren hebben geslagen en haar verbaal ernstig hebben bedreigd.

Getuige gezocht

Een man die in de buurt stond probeerde de verdachte mondeling tot stoppen te manen en de situatie te sussen. In het belang van het onderzoek naar dit incident wil de politie graag in contact komen met deze getuige. Herkent u zichzelf, of heeft u een kennis over dit voorval horen praten en weet u wie het is Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten