112Gelderland

Vriezenveen - Scooterrijder op heterdaad met harddrugs betrapt

Een 23-jarige man op een scooter viel de surveillerende agenten op omdat hij geen helm droeg. Na een achtervolging bleek dat hij mogelijk GHB vervoerde in zijn buddyseat.

Op donderdag 18 juni omstreeks 19.00 uur reden surveillerende agenten in hun dienstvoertuig over de Verzetstraat in Vriezenveen toen ze een man zonder helm op zijn scooter zagen rijden.

Toen ze de man wilden controleren ging hij er haastig vandoor. De agenten herkenden de bestuurder, een 23-jarige man uit Vriezenveen. Na een korte achtervolging waarbij de bestuurder via de grasberm probeerde te vluchten botste hij tegen een lantaarnpaal met zijn scooter. Daarop rende de bestuurder weg maar de agent die hem achterna rende kon hem toch te pakken krijgen.

Bij controle in de buddyseat troffen de agenten een aantal flessen aan met stroperige vloeibare stof. Mogelijk gaat het hier om GHB. Tevens werden er pillen en wit poeder aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van verdovende middelen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten