112Gelderland

Ophemert - Twee inbrekers op heterdaad aangehouden

Zondagmiddag 14 juni zijn twee inbrekers op heterdaad aangehouden nadat zij waren betrapt bij een inbraak in een bedrijfspand in Ophemert.

Zondagmiddag ontdekte de 19-jarige zoon van n van de eigenaren van het bedrijf dat er een inbraak gaande was in het bedrijfspand aan de Uilenburgsestraat in Ophemert. Hij belde direct zijn vader en de andere eigenaar van het bedrijf. Ondertussen probeerden de inbrekers weg te komen, maar dit wist de zoon te verhinderen. De zoon werd door de inbrekers bedreigd. Toen de twee eigenaren van het bedrijf ter plaatse kwamen, werden ook zij bedreigd. Er ontstond een schermutseling, tot de politie arriveerde. De twee inbrekers werden aangehouden. Het gaat om twee mannen (43 en 36) uit de gemeente Heusden (NB). In de bestelbus waarin het tweetal, werden gereedschappen aangetroffen die afkomstig waren uit het bedrijfspand. Het inbrekersduo is voor verder onderzoek ingesloten.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten