112Gelderland

Alerte getuige houdt telefoondief aan

Putten - Een alerte getuige heeft op dinsdag 15 januari op de Zuiderzeestraatweg een 19-jarige jongeman uit Nijmegen aangehouden voor de diefstal van een mobiele telefoon. De Nijmegenaar had deze even daarvoor van iemand in de trein gestolen.

De politie ontving rond 19.00 uur de melding van diefstal waarop agenten naar de melder op het station gingen. Hier bleek, dat de dief na de diefstal was weggerend maar door een alerte getuige werd achtervolgd. De getuige, een 35-jarige Puttenaar, wist de dief op de Zuiderzeestraatweg tot de komst van de politie vast te houden. De telefoondief is door de agenten aangehouden en voor verhoor overbracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De gestolen telefoon is in beslag genomen en wordt aan de eigenaar teruggeven.

De telefoondief is door de agenten aangehouden en voor verhoor overbracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De gestolen telefoon is in beslag genomen en wordt aan de eigenaar teruggeven.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten