112Gelderland

Politiehelikopter ingezet bij zoektocht naar dieven

Putten - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 16 januari twee mannen aangehouden voor het forceren en leeghalen van een geldkluisje bij een tankstation aan de Van Geenstraat in Putten. Bij de zoektocht werd een politiehelikopter ingezet, een derde man wist te ontkomen.

De politie ontving rond 03.45 uur de melding dat bij het tankstation het geldkluisje van de installatie om zelf banden op spanning te brengen door drie mannen werd geforceerd. In een geparkeerde auto werd n van de mannen, een 20-jarige man uit Utrecht, aangetroffen en direct aangehouden. De auto is in beslag genomen. In de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen.

Bij de zoektocht naar de verdachten is een politiehelikopter, die in de buurt was, ingezet. Na een korte zoektocht werd de tweede man, een 26-jarige man uit Bunschoten, met hulp van een politiehond in de buurt aangehouden. De derde man die bij de diefstal betrokken was, wist te ontkomen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De twee mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten