112Gelderland

Politie houdt brandstofdief aan

Harskamp - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 15 januari een 33-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht benzine te hebben gestolen uit tenminste twee autos.

Agenten kregen rond 00.15 uur een melding dat er twee personen bij een woning aan de Ruttenbeeklaan zouden lopen. Toen ze daar kwamen, troffen ze niemand meer aan. Wel stond er een auto waarvan de benzineklep open stond en duidelijk was, dat de benzine gestolen was. Ook op de Tepelenburgweg stond een auto waarbij dit was gebeurd.

De agenten surveilleerden in de buurt en troffen daarbij de 33-jarige man aan op de Julianastraat. Omdat hij sterk naar benzine rook, is hij aangehouden op verdenking van brandstofdiefstal. Hij is naar het politiebureau gebracht en ingesloten voor verhoor. De tweede persoon is niet meer aangetroffen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten