112Gelderland

Oplettende burger meldt auto-inbraak

Arnhem - In de nacht van maandag op dinsdag werd een 40-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van meerdere auto-inbraken. Hij werd op heterdaad betrapt.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding van een mogelijke auto-inbraak op de Staatsspoor. Agenten gingen er naar toe en zagen in de sneeuw diverse voetstappen naar meerdere geparkeerde autos. Een agent zag een man voorover gebogen bij een auto staan. Ze hielden de 40-jarige aan op verdenking van auto-inbraak en brachten hem naar het politiebureau. In de tas van de verdachte werden meerdere goederen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Na controle bleek dat er in minimaal vijf autos was ingebroken of een poging daartoe is gedaan. De eigenaren van de autos zijn verzocht aangifte te doen. Is er in uw auto ook ingebroken Doe dan altijd aangifte bij de politie. De politie onderzoekt de inbraken. De 40-jarige Arnhemmer is in verzekering gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten