112Gelderland

Putten - Man aangehouden na tanken zonder te betalen

In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april heeft de politie een 40-jarige automobilist uit Harderwijk aangehouden voor tanken zonder te betalen. Ook reed de man zonder geldig rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen.

De politie ontving rond middernacht een melding van het benzinestation langs de A28, te hoogte van Putten, dat er net een man had getankt en was weggereden zonder te betalen. Een medewerker van het benzinestation is achter de man aangereden en zag nog dat de man de snelweg verliet bij de afslag Harderwijk / Drielanden, maar raakte de man op een gegeven moment kwijt. Op zijn aanwijzingen is de politie op zoek gegaan naar de auto, en zag deze rijden op de Westermeenweg in Harderwijk. Het eerste stopteken van de politie werd nog genegeerd door de automobilist, maar toen er een tweede politieauto bijkwam stopte de man alsnog en is hij aangehouden.

De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten