112Gelderland

Dood katje in doos gevonden

Emst (Gortel) - De dierenpolitie stelt een onderzoek in naar aanleiding van het aantreffen van een dood katje bij een parkeerplaats aan de Boshuisweg in buurtschap Gortel (Emst). Het beestje is mishandeld en vermoedelijk daarna levend in een doos gestopt en begraven. Tips zijn welkom op 0900 8844.

De dierenpolitie kreeg dinsdagmiddag rond 15.30 uur een melding van een getuige, die het rood/wit gevlekte katje had gevonden. De dierenpolitie stelde een onderzoek in en vermoedt, dat het jonge katje tussen maandag en dinsdag 14 november is mishandeld en levend is begraven. Dit vermoeden ontstond door de staat waarin het diertje werd aangetroffen. De doos is waarschijnlijk opgegraven door wilde zwijnen, waarna de getuige het vond.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben wat met het voorval te maken kan hebben. Hebt u iemand gezien die in het bos bij de parkeerplaats aan het graven was Misschien was daar ook een auto bij gezien Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u een rood/wit gevlekt katje mist, kunt u contact opnemen met de politie.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten