112Gelderland

Rookwaren na inbraak gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag 15 november is er ingebroken bij een winkel aan de Stationsstraat in Epe. De daders zijn binnen gekomen door een raam te forceren.

De eigenaar van de winkel werd wakker van het alarm, dat rond 4.00 uur afging. Toen hij naar buiten keek, zag hij drie donker geklede mannen met bivakmutsen op. n van hen stond op de weg, terwijl de twee anderen grote zakken in een donkere auto gooiden.

De gewaarschuwde politie, was snel ter plaatse. De daders waren er echter al vandoor gegaan in de richting van het centrum van Epe. Tijdens onderzoek bleek dat de daders een raam hadden geforceerd om binnen te komen. Uit de winkel is een grote hoeveelheid rookwaar gestolen.

De politie zoekt getuigen van deze inbraak. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten