112Gelderland

Poederoijen - Dronken bestuurder aangehouden

Na een melding vrijdagmiddag rond half 4 zagen politieagenten langs de Burgemeester Posweg een auto met zijn achterkant in een droge sloot liggen. De bestuurder en bijrijder zaten nog in de auto en bleken verder niet gewond. Toen de agenten hen aanspraken werd wel snel duidelijk dat beiden behoorlijk onder invloed waren van alcohol.

Van een getuige is een verklaring opgenomen. De bestuurder, later bleek een 39-jarige inwoner van Brakel, weigerde mee te werken aan een blaastest.In de Poolse taal beledigde hij meermaals de agenten, gedroeg zich recalcitrant en moest door een groep omstanders die inmiddels ter plekke had verzameld,in bedwang worden gehouden. De verdachte is aangehouden engeboeid overgebracht naar het politiebureau. Op de ademanalyse blies de man uiteindelijk 820 ug/l, bijna vier keer zoveel als de wettelijk strafbare limiet. Proces-verbaal tegen hem wordt opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten