112Gelderland

Jongetje gewond door bijtende vloeistof

Nijmegen - Een 6-jarig jongetje uit Nijmegen is maandagmiddag rond 16.30 uur gewond geraakt door een bijtende vloeistof. De 6-jarige vond naar eigen zeggen een flesje in de bosjes van een schoolplein in de wijk Leuvensbroek. Toen het jochie het flesje kapot gooide kreeg hij spetters van een vloeistof in zijn gezicht.

De 6-jarige is voor behandeling naar een brandwondencentrum gebracht. De vader van de 6-jarige meldde het incident dinsdagochtend bij de directie van de school, die daarop de politie waarschuwde.

Politiemensen hebben ter plaatse gezocht of er nog meer soortgelijke flesjes in de omgeving van de vindplaats lagen. Dat was niet het geval. De afdeling Forensische Opsporing doet ook onderzoek. Zij bekijken om wat voor vloeistof het gaat en het flesje wordt onderzocht op mogelijke sporen.

De 6-jarige is leerling aan de betreffende school, maar het voorval was buiten schooltijd. Een dergelijk incident heeft zich voor zover bekend niet eerder voorgedaan op of rond deze locatie. De politie gaat uit van de mogelijkheid dat het flesje zelfgemaakt vuurwerk betreft dat uit de Nieuwjaarsnacht is blijven liggen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten