112Gelderland

Huissense gewond na val, getuigen gezocht

Huissen - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Hoeve in Huissen waarbij een 21-jarige bromfietsster uit Huissen behoorlijk gewond raakte. Het slachtoffer meldde zich afgelopen vrijdag 4 januari bij de politie. Het ongeval zelf gebeurde op woensdag 19 december.

Het slachtoffer was die woensdag omstreeks negen uur s avonds op haar bromfiets op weg naar haar werk. Terwijl ze over de Hoeve reed zag ze twee koplampen haar tegemoet komen. Vanaf dat moment kan het slachtoffer zich niets meer herinneren.

Buurtbewoners troffen de gewonde jonge vrouw op straat aan die haar ouders wisten te waarschuwen. Daarna is het slachtoffer naar het ziekenhuis gegaan waar onder meer een hersenschudding en diverse kneuzingen werden geconstateerd. Afgelopen vrijdag deed de Huissense aangifte.

Tot dusver is niet vastgesteld kunnen worden of er sprake is geweest van een aanrijding of dat het slachtoffer door een uitwijkmanoeuvre is gevallen. Om die reden zoekt de politie getuigen. Ook de bestuurder van de personenauto, die het meisje tegemoet zou hebben gereden wordt gevraagd zich te melden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten