112Gelderland

02 Nijkerkerveen Overval op tankstation

Nijkerkerveen - Zondag 6 januari rond 17.30 uur is een tankstation aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen overvallen door een nog onbekende man. De overvaller bedreigde een medewerkster met een mes en ging er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

Tijdens de overval was er, behalve de medewerkster, verder niemand aanwezig in de shop van het benzinestation. De overvaller ging er op een damesfiets vandoor.

Signalement

Het overvallenteam van de politie stelde direct een onderzoek in en heeft een Burgernetactie verspreid. Er is uitgebreid gezocht naar de dader, maar hij werd helaas niet meer aangetroffen. Van de overvaller is bekend dat het gaat om een man met een getinte huid, mogelijk van Surinaams/Antiliaanse afkomst van naar schatting 25 jaar oud. Zijn lengte wordt geschat op 1.85m, hij sprak gebrekkig Nederlands en droeg een halflange legerkleurige jas met capuchon, een spijkerbroek en gympen. Van de fiets waar de dader op wegvluchtte is alleen bekend dat het om een damesfiets ging.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die de overvaller misschien voor of na de overval hebben gezien. Getuigen kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten