112Gelderland

Automobilist gewond na botsing tegen boom

Lunteren - Zondagavond 6 november is een 66-jarige man uit Lunteren gewond geraakt nadat hij tegen een boom botste bij het kruispunt Koudhoornweg / Hoge Valkseweg in Lunteren.

De hulpdiensten werden rond 23.20 uur gealarmeerd over het ongeval en troffen de automobilist ter plekke in zijn auto aan. Ambulance- en brandweerpersoneel heeft de man gestabiliseerd. In verband met de ernst van het letsel is naast de ambulance ook een mobiel medisch team per ambulance ter plaatse gekomen. Dit omdat de traumahelikopter door mist niet kon vliegen. De 66-jarige man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Uit eerste onderzoek blijkt dat de man uit de Koudhoornweg kwam en linksaf de Hoge Valkseweg op reed. In de bocht heeft hij rechts van de weg een lantaarnpaal geraakt, en daarna is de automobilist links tegen een boom aan gereden. Omdat er door medewerkers van de hulpdiensten een alcohollucht werd geroken bij de bestuurder is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen om vast te kunnen stellen of hij onder invloed was. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten