112Gelderland

Politie zoekt getuigen beroving

Wezep - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de parkeerplaats Bornheim aan de A28 nabij Wezep. De beroving vond plaats op 2 januari omstreeks 20.15 uur.

Een 58-jarige vrouw uit Soest reed over de A28 richting Zwolle. Omstreeks 20.15 uur stopte zij op de parkeerplaats Bronheim nabij Wezep. Op de parkeerplaats werd de vrouw aangesproken door een vrouw die haar de weg vroeg. Tijdens het gesprek kwam er ook een man aangelopen. De vrouw uit Soest wilde haar auto in stappen (een rode bestel bestelauto) maar werd door de man tegengehouden. De onbekende vrouw pakte toen snel haar tasje uit de auto. De man en vrouw liepen vervolgens weg. De vrouw uit Soest probeerde de man nog tegen te houden maar kreeg hierop klappen in het gezicht.

De hevig geschrokken vrouw is in haar auto gestapt en weggereden. Ze heeft zich vervolgens bij de politie in Zwolle gemeld die de aangifte heeft opgenomen. In haar tas zaten ondermeer een portemonnee met geld en bankpassen.

Signalementen:

Man; groter dan 1.86m. Hij droeg een donkere muts en donker groene heupjas. Vrouw; ongeveer 40 jaar en kleiner dan 1.64m. Dik postuur. De vrouw droeg een sjaal en een lange jas tot over de knien.

De politie is een onderzoek gestart naar deze beroving en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900 8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten