112Gelderland

Haaksbergen - Beeldmateriaal nog steeds welkom

Voor het onderzoek naar de toedracht van het tragische ongeval met de monstertruck in Haaksbergen is beeldmateriaal nog steeds welkom, meldt de politie. Met name opnames van vr en na het moment dat de truck het publiek inrijdt. Op dit moment heeft de politie ruim 200 opnames ontvangen. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang.

Getuigen kunnen beeld- en geluidsopnames oploaden via deze link: Uploaden van beeldmateriaal

De politie vraagt er begrip voor dat nu alle inzet gericht is op het onderzoek. Mensen die beelden hebben aangeleverd, krijgen in een later stadium van het onderzoek zeker een reactie van de politie.

Er hebben zich bij de politie tot nu toe circa 90 getuigen van het incident gemeld. Veel getuigen zijn al gehoord, en voor de mensen waarbij dit nog niet is gebeurd is op dit moment een plan in de maak hoe en wanneer zij het best gehoord kunnen worden. In de loop van volgende week worden ze hierover benaderd.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten