112Gelderland

Barneveld - Fietsen door voetgangersdomein pakt duur uit

Het fietsen door het voetgangersdomein in het Barneveldse centrum donderdagmiddag is voor een 35-jarige man duur uitgepakt. Hij kreeg een boete van ruim 400 euro.

Agenten zagen de man omstreeks 16.15 uur fietsen over de Jan van Schaffelaarstraat, waar op dat moment een controle werd gehouden. De fietser weigerde desgevraagd af te stappen en te stoppen. Even later kwam de man doodgemoedereerd weer voorbij en weigerde andermaal af te stappen of te stoppen. Even verderop zagen agenten de man in een winkel staan en spraken hem aan op zijn gedrag. De man weigerde echter alle medewerking en wilde ook zijn naam niet opgeven. Daarop werd hij aangehouden, maar ook daaraan weigerde de man mee te werken. Dat leverde hem uiteindelijk boetes op voor het fietsen door het voetgangersdomein en het weigeren gevolg te geven aan een bevel. Inclusief administratiekosten mag de man 446 euro afrekenen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten