112Gelderland

Politie zoekt eigenaar knuffeldier

Apeldoorn - De politie is op zoek naar de eigenaar van een knuffeldier dat op woensdag 2 januari is gestolen op de Hoofdstraat. Een 47-jarige man uit Apeldoorn, die ook voor twee andere diefstallen is aangehouden, verklaarde het beest uit een fietstas te hebben gestolen.

Rond 13.50 werden agenten aangesproken door een vrouw, die zojuist had ontdekt dat er boodschappen uit haar fietstas waren gestolen. Ze had haar fiets op de Hoofdstraat gezet en was een winkel ingelopen. Toen ze terug kwam, waren de boodschappen weg. De agenten stelden een onderzoek in en het bleek dat de vermoedelijke dader s ochtends een soortgelijke diefstal had gepleegd. Hij had op de Deventerstraat ook boodschappen uit een fietstas gestolen. De agenten troffen de man, met behulp van een signalement, aan op de Hoofdstraat. Hij had een aantal van de boodschappen, samen met het knuffeldier, nog in zijn bezit. Hij verklaarde het pluche beest te hebben gestolen uit de fietstas van een herenfiets die op de Hoofdstraat stond. De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht, waar hij is ingesloten voor verhoor. Ook maakt de politie proces-verbaal tegen hem op.

De politie is nog op zoek naar de eigenaar van het knuffeldier. Bent u op woensdag 2 januari met uw fiets op de Hoofdstraat geweest en mist u een knuffel Of weet u van wie deze knuffel is Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

/

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten