112Gelderland

Apeldoorn - Waarschuwingsschot bij aanhouding

Een 58-jarige man uit Apeldoorn is vrijdag 19 september aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een 47-jarige man uit Apeldoorn met een wapen te hebben bedreigd. De verdachte gaf geen gehoor aan de bevelen van de politie waarna er een waarschuwingsschot werd gelost.

Agenten kregen omstreeks 20.14 uur de melding van een ruzie tussen twee mannen aan de Kooikersdreef. Bij de ruzie zou door n van de mannen met een wapen zijn gedreigd, mogelijk een vuurwapen. Gealarmeerde agenten troffen de man voor zijn woning aan. De man weigerde de bevelen van de agenten op te volgen. Hierop werd door n van de agenten een waarschuwingsschot gelost. De man kon daarna zonder problemen worden aangehouden.

De politie is direct een onderzoek gestart naar het wapen. In de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel troffen agenten een stroomstootwapen aan. De politie doet verder onderzoek naar het mogelijke vuurwapen.

De man krijgt proces-verbaal.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten