112Gelderland

Arnhem - Inbrekers betrapt en aangehouden

In de nacht van woensdag op donderdag 18 september heeft er in een woning aan de Fluweelboomstraat in Arnhem een inbraak plaatsgevonden. Twee manen zijn aangehouden.

Een oplettende buurtbewoner hoorde rond 03.00 uur breekgeluiden bij een woning aan de Fluweelboomstraat en waarschuwde direct de politie.

Toen de agenten bij de woning aankwamen bleek een raam van de woning geforceerd. In de woning werden twee mannen betrapt op inbraak. En van hen, een 34-jarige Arnhemmer, werd direct aangehouden. De tweede man wist in eerste instantie te ontkomen.

Na nader onderzoek waarbij ook een politiespeurhond werd ingezet troffen de agenten de tweede verdachte, een 30-jarige Arnhemmer, in de omgeving van de woning. Hij is hierop alsnog aangehouden.

Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten