112Gelderland

Hengelo - Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is 4 september een onderzoek gestart naar een verkeersongeval op de Drieneresweg waarbij de veroorzaker is doorgereden.

Rond 09.45 uur fietst een 41-jarige Hengelor over de Drieneresweg in de richting van Enschede. Deze weg is gesloten voor autos. Ter hoogte van de kruising met de Morshoekweg wordt hij frontaal aangereden door een auto die over de Drieneresweg in de richting van Hengelo reed. De 41-jarige komt hierbij ten val en raakt gewond aan zijn been. Tevens is zijn fiets flink beschadigd.

Getuigenoproep De politie is een onderzoek gestart om de mogelijke veroorzaker te achterhalen. Het slachtoffer geeft aan dat de veroorzaker in een donker gekleurde Peugeot 306 reed en aan de voorzijde nu schade moet hebben. Bent u getuige geweest van het ongeval of weet u waar de Peugeot nu staat, neemt u dan contact op met de politie in Hengelo via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten