112Gelderland

Edenaar verdacht van diefstal uit autos

Ede - Een 23-jarige Edenaar is dinsdag 1 januari rond 01.00 uur aangehouden op de Stationsweg in zijn woonplaats. Hij zou goederen uit autos hebben gehaald.

Die nacht had een man veel belangstelling voor aan de Stationsweg geparkeerd staande voertuigen. Dit werd bij de politie gemeld. Aanrijdend werd gemeld dat er een radio uit een auto was gestolen. De verdachte zou bosjes zijn ingedoken. Toen de agenten ter plaatse waren, verliet een man de bosjes en liep regelrecht in de armen van de politie. De Edenaar werd aangehouden. In de buurt vonden de agenten een autoradio. Op een nabij gelegen bedrijfsterrein zagen de agenten dat er in vijf personenautos en een caravan was ingebroken. Iets verderop, vlakbij de Klinkenbergerweg, was een zevende auto opengebroken. Tijdens de fouillering van de verdachte kwam nog een frontje, een hoesje van een autoradio en een mobiele telefoon boven tafel. ( - sw)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten