112Gelderland

Verkeersongevallen met letsel

Ede - Op de laatste dag van 2012 raakten in de gemeente Ede twee fietssters gewond in het verkeer.

Een 29-jarige Edese fietsster moest maandagavond 31 december met mogelijk heupletsel en een hersenschudding naar het UMC. Op de kruising Kraatsweg/Oud Willigerweg/Stroe Allee in Harskamp zag een 25-jarige Harskampse automobilist mogelijk te laat dat de fietsster van rechts kwam. De vrouw werd geschept en kwam in een sloot terecht, met het letsel als gevolg. ( - sw)

s Middags was op de Veenderweg in Ede een 58-jarige Edese fietsster gewond geraakt. De vrouw zou een plotselinge stuurbeweging naar links hebben gemaakt, alsof zij de macht over het stuur verloor. Op dat moment kwam net een 35-jarige Edese automobiliste aangereden. De twee konden elkaar niet meer ontwijken, waarna een botsing volgde. Na het ongeval zou de fietsster met een hersenschudding hebben gekampt. Zij werd voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in haar woonplaats. ( - sw)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten