112Gelderland

Vuren - Drietal aangehouden voor poging inbraak

In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 augustus zijn drie verdachten op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een poging inbraak bij een bedrijf aan de Mildijk in Vuren.

Een beveiligingsmedewerker had omstreeks 03.30 uur alarm geslagen. Hij had een persoon aangehouden die mogelijk bezig was een inbraak te plegen. Daarop gingen agenten ter plaatse. De persoon die aangehouden was, een 20-jarige man uit Gorichem, werd overgedragen aan de politie. De beveiligingsmedewerker had de man met een schroevendraaier aangetroffen aan de achterzijde van het bedrijfspand.

In de nabije omgeving van het bedrijfspand zou een auto onder verdachte omstandigheden staan waarin twee inzittenden zaten. Bij onderzoek van de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee personen die nog in de auto zaten werden daarop aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging inbraak. Het gaat om een 19-jarige man uit Arkel en een 19-jarige vrouw uit Deil. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten