112Gelderland

Harderwijk - Politie nodigt inwoners uit voor gesprek over veiligheid

De politie Harderwijk staat donderdagavond 28 augustus met meerdere agenten op verschillende locaties om met bewoners in gesprek te gaan over de veiligheid en leefbaarheid. Zij hoopt dat veel mensen hun visie komen laten horen.

Om als politieteam de juiste prioriteiten te kunnen stellen is het van groot belang om te weten hoe bewoners de buurt ervaren op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Dit kan het politieteam natuurlijk het beste horen van de bewoners zelf. Zij wil dit graag op een laagdrempelige manier doen.

Agenten staan donderdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur met statafels en koffie op de volgende plaatsen:

de Zeebuurt

(Cafetaria & Catering van den Berg, Laan 1940-1945), Plan Frankrijk (Deen Supermarkt, Krommekamp), Wittenhagen (Buurthuis De Tweeling), Stadsdennen (Winkelcentrum Stadsdennen, P.C. Hooftplein), Centrum (Albert Heijn, Selhorstweg) en in Hierden (Snackbar De Admiraal van Hierden, Zuiderzeestraatweg).

Mensen die deze avond niet kunnen bezoeken, kunnen ook mailen met de wijkagenten. De namen en wijkindeling staan op de site politie.nl.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten