112Gelderland

Wijchen - Vast op verdenking van heling

Zaterdagavond rond 22.10 uur belde een getuige de politie over een in zijn ogen verdachte situatie op de Homberg 29e straat. Agenten gingen erheen om poolshoogte te nemen en hielden even later een 17-jarige inwoner van Nijmegen aan op verdenking van diefstal of heling van een motor.

Een groep jongeren stond enige tijd bij een motor en de melder vertrouwde het niet. Ter plekke trof de politie ongeveer 10 jongeren aan en ging met hen in gesprek. De 17-jarige staktegenover de agenten een 'vaag verhaal' af,ook kon hij zich nietlegitimeren. De politiehadinmiddels het kenteken van de motor via de meldkamer laten natrekken en die bleek als gestolen geregistreerd te staan. De Nijmegenaarwerd daarop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De motor is gedurende verder onderzoek veiliggesteld.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten