112Gelderland

Hengelo - Politie zoekt getuigen van poging beroving

De politie is 22 augustus een onderzoek gestart naar een poging beroving van een 74-jarige Hengelor aan de Klinkeweg. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Donderdag 21 augustus komt de 74-jarige rond 23.30 uur aan bij zijn woning aan de Klinkeweg. Als hij zijn sleutels pakt om via de garagedeur naar binnen te gaan staat er plotseling een man, geheel donker gekleed en met een fors postuur, achter hem die geld eist. Door alert te reageren weet hij een beroving te voorkomen. Hierbij raakt hij licht gewond. De dader rent er dan vandoor richting Zwavertsweg.

Getuigenoproep Het buurtonderzoek heeft helaas geen aanvullende informatie opgeleverd. Daarom vraagt de politie of getuigen zich willen melden via 0900-8844. Met name de man met hond die aan de overzijde op de kruising met de Anna Bijnstraat en de Bergerinksweg liep is mogelijk een belangrijke getuige.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten